Koopappartementen

Op het terrein van ’t Oude Landt bevinden zich twee appartementencomplexen met koopappartementen:

Park Oudeland 130-171 (42)

Park Oudeland 130-171 (42)

Appartementencomplex Park Oudeland 130-171 is gebouwd in 2000 en bestaat uit 42 royale 2, 3 en 4 kamerappartementen, allemaal koop. De appartementen variëren in grootte van 67 m² tot 138 m². Vrijwel alle woonkamers en hoofdslaapkamers hebben een zuid-ligging. Onder het gebouw bevindt zich de parkeer- en bergingsruimte voor fietsen en auto’s.

Download verkoopbrochure (54,2 mb)

Hof van Bredius (18)

Hof van Bredius (18)

Appartementencomplex Hof van Bredius is eind 2011 opgeleverd en bestaat uit 28 appartementen, waarvan 18 koop en 10 huur. De appartementen variëren in grootte van 86 m² tot ruim 139 m². De appartementen hebben uitzicht op de grote vijver of op de tuinen van Villa Rijnoord. Onder het gebouw bevindt zich de parkeer- en bergingsruimte voor fietsen en auto’s.

Download verkoop/verhuur brochure (13,6 mb)

Om op de wachtlijst te komen voor één van deze koopappartementen dient u zich bij ons in te schrijven. Men dient 55 jaar of ouder te zijn voor de aankoop van een woning. U kunt hier het inschrijfformulier downloaden.

Als de woning verkocht gaat worden, gaat dit altijd in eerste instantie via Stichting ’t Oude Landt. De verkopende partij bepaalt zelf (met of zonder makelaar) een vraagprijs gerelateerd aan de markt. Op dat moment benadert Stichting ’t Oude Landt de gegadigden van de wachtlijst voor de desbetreffende woning met de vraagprijs die ons gegeven is. Als bekend is wie van de gegadigden van de wachtlijst geïnteresseerd zijn in de aangeboden woning, geeft Stichting ‘t Oude Landt die informatie door aan de verkopende partij. De verkopende partij neemt dan contact met hen op basis van de volgorde van inschrijfdatum, afgegeven door Stichting ’t Oude Landt.

Beide appartementencomplexen hebben hun eigen Vereniging van Eigenaars. In de Splitsingsakte is opgenomen hoe eigenaren omgaan met het complex. Tevens is er een Huishoudelijk Reglement gemaakt voor de dagelijkse gang van zaken.

Als u op ’t Oude Landt komt wonen, kunt u gebruik maken van de voorzieningen op het terrein. Voor sommige voorzieningen worden kosten in rekening gebracht.