Zorg

Stichting ’t Oude Landt werkt nauw samen met zorgorganisatie WelThuis. Met WelThuis kunt u contact opnemen als u meer informatie wilt hebben over het verpleeghuis op het terrein van ’t Oude Landt. Maar u kunt hen ook benaderen als u bij ons woont en zorg nodig heeft. Zelfs intensieve thuiszorg behoort tot de mogelijkheden, waardoor u gegarandeerd zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen.

 

Heeft u thuiszorg nodig? Dan kunt u natuurlijk gebruik maken van de thuiszorgorganisatie van uw keuze, maar gezien de samenwerking met WelThuis bevelen wij u deze organisatie ten zeerste aan. Door voor hen te kiezen heeft u zowel overdag als ’s nachts dezelfde organisatie en medewerkers.

Om op ’t Oude Landt te kunnen wonen, dan heeft u géén indicatie nodig. Wilt u echter in aanmerking komen voor een vergoeding van de zorgkosten in het kader van de Wmo, zorgverzekeringswet of WLZ, dan is een indicatie nodig. WelThuis kan deze indicatie voor u verzorgen.

Daarnaast hebben alle bewoners van Park Oudeland de mogelijkheid om gebruik te maken van calamiteitenzorg. Calamiteitenzorg betekent dat u in geval van nood te allen tijde contact kunt maken met de zorg. 24 Uur per dag, 7 dagen per week. Mocht blijken dat u regelmatig onverwacht hulp nodig heeft, dan adviseren wij u om een individueel contract af te sluiten met de zorgorganisatie. Dit geeft vaak een veilig gevoel.

Het telefoonnummer waarop u WelThuis kunt bereiken is: 088-4262160. Voor meer informatie over WelThuis kunt u ook op hun website terecht: www.welthuis.nl.