Omgeving

Park Oudeland heeft een zeer bijzondere ligging. De woningen liggen midden in het groen terwijl het stadscentrum en het treinstation op loopafstand zijn.

De locatie heeft voor ieder wat wils. Zo grenst de achterzijde van Park Oudeland aan Landgoed Bredius. Hier kunt u heerlijk wandelen en genieten van de natuur. In de pluk- en moestuin bent u van harte welkom om verse groente en fruit of een bosje bloemen te plukken. En de vele fietsroutes in de regio bieden aan fietsliefhebbers mooie dagjes uit.

Ook alle winkels zijn vlakbij. Na een korte wandeling langs de singel komt u aan in het historisch stadscentrum. Hier vindt u alles wat u nodig heeft. De supermarkt, een divers winkelaanbod en de wekelijkse (streek)markt. En er zijn regelmatig culturele en culinaire evenementen in de stad die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken.

Vanaf Park Oudeland bent u ook snel buiten Woerden. Voor de deur bevindt zich de bushalte vanaf waar u snel op andere plekken in het Groene Hart bent, zoals Kamerik, Wilnis en Kockengen. Het treinstation ligt op loopafstand. Vanaf station Woerden kunt u de trein nemen in de richting van bijvoorbeeld Utrecht, Amsterdam of Den Haag. Daarnaast ligt de A12 erg dichtbij en daarmee is Park Oudeland met de auto goed te bereiken.

Kortom, een mooie woonlocatie met al uw wensen binnen handbereik!